aprilie 18, 2018

Călătoria mea și a corpului meu în timp, episodul 1

image

Ziua zero

Iby – Călătoria mea

Dacă aș avea un buton reset” mereu la mine, l-aș apăsa zilnic de cel puțin 50 de ori pentru că trăiesc într-un șir de regrete.

Acum aproape 2 ani aveam 62 de kilograme. Mă simțeam bine în corpul meu, aveam încredere în mine, mă vedeam frumoasă și eram optimistă. Însă am devenit comodă și m-am setat pe pilot automat, nu mai dețineam controlul. M-am lăsat dusă de val și am acumulat multe acțiuni cu consecințe care acum au devenit regrete.

Preferam să plătesc curierului 15 ron decât să fac o plimbare până la magazin. Nu îmi găteam mâncarea, ba din contra, de multe ori mă lăsam în mâinile bucătarului experimentat” de fast-food. Acestea sunt numai câteva din cele petrecute în mod repetat, devenite acum regrete. De ce? Pentru că nu am dat niciodată cu adevărat atenție acțiunilor corpului meu.

Iby, înainte de sarcină

 

Azi, cu aproximativ 15 kilograme în plus, am oprit pilotul automat și am reluat controlul asupra zborului meu, iar vestea cea mai bună este că am primit cadou un buton reset, care mă va zbura înapoi. Sper că astfel voi putea repara o mulțime de greșeli.

Acest buton mă va duce la corpul meu așa cum mi-l știam și trag speranță că îmi va da șansa de a alege o viață sănătoasă, în care să mă simt din nou încrezătoare, cu o singura condiție: să nu mai funcționez pe pilot automat, să fiu prezentă în propria mea viață și să o stăpânesc cu adevărat.

Dacă procedura de reset este pusă în practică în mod corect, ea va ține o viață. Ca un basm, nu? Azi am apăsat acest buton de unică folosință și încep călătoria mea în timp, dar nu în trecut, ci în viitor, unul  mai sănătos.

Intră ultra-rapid în forma mult dorită cu ajutorul RESET – programul urmat și de Iby.

Andra – Vorba cea bună

Ce nu știe Iby, dar va afla odată cu voi, este că în paralel și eu am propria mea filă de jurnal. Nu intenționam să fac asta, dar pe parcursul conversațiilor mele cu Iby, am avut o experiență atât de plină și de frumoasă la rândul meu, încât am considerat că merită spusă mai departe.

Într-o singură secundă am știut că Iby este persoana potrivită cu care să parcurg acestă primă experiență a mea: de a susține motivațional unul dintre membrii comunității în drumul său din program. În email-ul său de început mi-a scris:

Impactul emoțional al pierderii frumuseții este greu de suportat pentru oricine, dar mai ales pentru noi, femeile. Acum sunt supărată pe corpul meu și simt că sunt pe o stradă înfundată, fără ieșire. Dar sunt gata să încep să lucrez la corpul meu și la mentalitatea mea. Vreau și trebuie să pot să reinstalez echilibrul în viața mea. Îmi doresc să mă plac din nou, cu totul.

Am decis să ofer acest sprijin datorită experienței  pe care am câștigat-o în ultimii 6 ani de administrare a comunității de membri Limitless, dar și a anilor de studiu individual al universului emoțional uman. Dar Iby a mai avut un foarte mare avantaj și totodată un ingredient esențial în acest „ proiect”. Am crezut cu totul în ea din momentul zero. Am crezut cu adevărat că va reuși fiecare pas necesar drumului său. Așadar, am  încercat și eu, cu adevărat, alături de ea.

Task-ul primei săptămâni a fost scrierea zilnică a unui jurnal al bunăstării și recunoștinței față de propria persoană.

Fiecare seară s-a încheiat pentru Iby cu scrierea în jurnal a nu mai puțin de trei lucruri care îi plac, în momentul prezent, la corpul ei și pentru care e recunoscătoare. Altfel spus, ia să vedem, o fi chiar așa fără ieșire strada asta a stării de disconfort în propriul corp? Chiar și când avem 15 kilograme în plus, chiar așa o fi, n-om mai găsi nimic care să ne placă la propriul corp?

Răspunsul, săptămâna viitoare. Totul în timp ce Iby va fi început primul pas în redresarea alimentației sale – implementarea obiceiului de a avea o masă sau o gustare o dată la aproximativ 3 ore distanță.

Lucrurile pe care le citiți s-au întâmplat deja, așadar noi știm finalul. Cel puțin pe cel temporar :). Rămâneți aproape și pas cu pas vi se va dezvălui și vouă deznodământul poveștii noastre. Ce s-a întâmplat, pentru mine, cu siguranță a meritat.

***

Alimentația urmată de Iby în cele 3 luni ale călătoriei sale dar și know-how-ul nutrițional pot fi accesate în programul online All-inclusive RESETCumpără acum pachetul RESET și creează-ți corpul pe care ți-l dorești. Click AICI și fii unul dintre cei care se vor bucura de o transformare corporală uimitoare!

Comments (No Responses )

No comments yet.