ianuarie 30, 2019

Căţelul care ţi-a mâncat tema

image

„Nu am timp!” e ca şi cum ai spune că ai un căţel acasă şi ţi-a mâncat tema. Problema timpului o avem cu toţii, însă nu există nimic în această lume care să te oprească atunci când îţi doreşti ceva cu adevărat.

Acel căţel a mâncat tema ta deoarece a vrut să faceţi altceva. Acel căţel este personificarea ta care a găsit activităţi mai importante. Vorbesc mai exact despre mersul la sală. Aud de la multe persoane replica următoare: „Chiar nu am timp!”… Am mai discutat despre asta, nu? Timp nu ai, ci ți-l faci. E mare diferenţă. Mai bine alegi să recunoști că nu îți dorești să mergi la sală, în loc să cauţi scuze neadevărate.

Imaginea siluetei mult dorite este completă doar cu sport. Alimentaţia contează în mare parte, însă sportul este capacul, este cel care completează cu 30% fizicul tău. Mişcarea te ajută să pui muşchi şi te face vizibil mai frumoasă. Se vor absorbi mulţi centimetri de pe anumite zone inestetice şi vei observa că ai muşchi chiar şi în vârful capului, nu numai unde credeai tu.

Cu ajutorul alimentaţiei corpul tău va slăbi de unde vrea el. Însă adăugând sportul în ecuație vei avea şi tu un cuvânt de spus. Vei putea arăta corpului tău care sunt zonele care au nevoie de o atenţie sporită. Iar el va şti ce are de făcut.

Sportul şi o viaţă sexuală activă sunt cele mai bune căi de a arde grăsimea de pe corpul nostru. După sport ai mai multă energie şi corpul tău va menţine un ritm în care simţi câteodată că ai putea să-ţi iei zborul la propriu.

De asemenea, alimentaţia înainte şi după sport este foarte importantă. Aşa că nu sări nicio masă. Ai nevoie de energie, pe care o iei din mâncare, iar muşchii tăi  au nevoie de nutrienţii pe care îi consumi.

Intră ultra-rapid în forma mult dorită cu ajutorul RESET – programul urmat și de Iby și ai 50% reducere în luna ianuarie! Folosește codul de voucher oferit de Iby: SlabesteAcum

Alege-ţi un program de antrenament care îţi place. Eu îţi recomand antrenamentele de grup. Am avut momente în viață când am cumpărat abonament la sală și mergeam din când în când să fac mișcare, dar singură. Faceam mișcare, dar nu exageram cu nimic. Schimbam aparatele des și nu mă concentram numai la un singur lucru. Dacă oboseam, țineam pauze lungi, stăteam jos sau în cel mai rău caz mergeam acasă. Antrenamentele de grup diferă mult.

În primul rând, trebuie să ai un antrenor bun, atent și serios. Dacă ai găsit antrenorul potrivit nu mai ai decât să mergi la clasele lui de grup. Aceste antrenamente sunt pentru cei care nu sunt destul de motivați să facă singuri mișcare și au nevoie de un impuls. Când vezi în jurul tău alte 15 persoane care nu se opresc și toată lumea ține ritmul, nu te vei opri nici tu. Antrenorul vede tot și  nu îi este greu să observe singura persoană din grupcare nu se ține de ritm.

Pe de altă parte se formează o comunitate, care are acelaşi obiectiv. Veţi avea despre ce discuta şi vă puteţi motiva reciproc. Antrenamentele de grup sunt locurile perfecte pentru a-ţi găsi persoane cu acelaşi scop şi acelaşi stil de viaţă, iar asta te va face să te simţi mai bine și mai motivat.

La antrenamentele de grup am descoperit că limitele mele de fapt sunt numai niște obstacole. Ceea ce credeam eu limită de fapt era doar un confort, era un surplus de kilograme sau o neîncredere în sine. La antrenamentele de grup mi-am dat seama că pot mereu mai mult și că nu există limite. La fiecare clasă făceam mai mult efort decât înainte și acest lucru îmi dădea încredere, putere și bucurie. Citeam numele sălii „kNOw LIMITS STUDIO” și credeam că înțeleg conceptul, însă mi-a trebuit o lună și jumătate să înțeleg cu adevărat că trebuie să ai limite pe o parte ca să nu mai fie limite pe altă parte. Înțelegi?:)

În momentul în care te vei apuca de sport îţi vei da seama că ai făcut o alegere bună. Cum anume? Va fi momentul când toţi din jurul tău vor observa că ai slăbit deoarece sportul te slăbeşte vizibil şi nu vei mai avea nevoie de cântar pentru a demonstra ceva.

Mai mult, relațiile sănătoase au la bază relația cu tine însuți. Trebuie să îţi iubeşti corpul și mintea atât de mult încât să îi dăruieşti tot ceea ce le  hrănește. Pentru acest lucru este esențial şi sportul. Tu faci sport pentru că îţi iubeşti corpul, nu pentru că îl urăşti. Fii mândră de corpul tău şi du-te la sală să îl faci şi mai frumos. Sănătatea ta mintală este la fel de importantă ca sănătatea ta fizică, deci creează un echilibru şi include sportul în stilul tău de viaţă.

Iby – după cel mai recent antrenament de sport, alături de antrenorul său

Având toate acestea vei deveni o persoană care se va simţi confortabil în propria piele şi vei continua să îţi iubeşti corpul aşa cum este el. Vei fi uimit cât efort poate depune trupul tău când te iubeşti şi vei radia oriunde te duci. Oamenii te vor felicita pentru rezultatele tale şi vei deveni dependent de aceste recompense primite de la cosmos în urma eforturilor tale.

Nu te opri. Mănâncă curat, fă mişcare şi iubeşte-te. Îţi va schimba viaţa într-un mod miraculos care se va observa pe faţă, pe corp şi pe piele. Începe acum!

Exercițiul pe care ți-l propun

Caută în orașul tău o sală de antrenament care să îți pună la dispoziție antrenamete de grup. Alege în prima fază trei programe diferite și mergi la ore alternativ. Astfel poți descoperi care antrenament îți place mai mult și care este cel mai eficient pentru nevoile tale. Cere sfatul antrenorului pentru rezultate mai bune și stabilește în agenda ta 2 zile pe săptămână pentru antrenamente.

Acum disponibil și programul de coaching transformațional pentru slăbire rapidă, desfășurat de Andra cu Iby pentru transformarea sa fizică spectaculoasă.

Programul de food coaching include atât consultanță nutrițională, cât și sesiuni motivaționale în care vei primi tot suportul și instrumentele necesare pentru a depăși perioadele de platou, poftele emoționale și blocajele de demotivare.

Dă-ne un email la hey@andramunteanu.ro și ocupă unul din cele 7 locuri disponibile lunar pentru programări. Locurile se ocupă în ordinea sosirii cererilor, în măsura disponibilității lor.

 

 

share:

Comments (No Responses )

No comments yet.