mai 13, 2019

Oana Bonu: bucuriile mici contribuie la o transformare mare de -13 kilograme

image

Astăzi am dori să o cunoașteți pe Oana și să aflați povestea ei de succes după ce a slăbit 13 kilograme. Oana a început procesul de remodelare corporală de trei luni din programul Reset în luna ianuarie, iar după terminarea acestuia, ea a acceptat invitația noastră de a răspunde la câteva întrebări despre transformarea sa.

Cum și ce te-a determinat să iei decizia de a-ți redesena corpul și de a-ți reconstrui silueta?

Cred că oricine își dorește să fie cea mai bună varianta a sa, iar eu nu eram mulțumită de mine din toate punctele de vedere. Știam de ceva timp că e cazul să fac o schimbare, dar nu reușeam să-mi găsesc motivația și energia de a începe ceva în acest sens. Știam că vreau să încep să mănânc mai sănătos, să fac mai multă mișcare, dar cu programul meu aglomerat mi se părea că pur și simplu nu am timp pentru asta. Au fost și niște motive de sănătate la mijloc și cred că de fapt acestea au fost ce”-ul din întrebarea ta și factorul principal pentru care mi-am propus ca din luna ianuarie să încep acest proces de a-mi remodela silueta.

De ce ai ales Reset ca program de remodelare corporală care să îți fie „partener de drum” în această decizie?

Mi-ați propus să mă alătur proiectului ca blogger ambasador cu CityFemme.com, iar  sincronizarea a fost perfectă pentru că eu mi-am dorit ca 2019 să fie anul meu de dezvoltare pe toate planurile, atât personal, cât și profesional. Iar după ce am tatonat” puțin terenul, am citit câteva articole de pe blogul Reset, m-am informat despre ce anume înseamnă programul, la final mi-am dat seama că era fix ce aveam nevoie. Cum spuneam mai sus, nu știam exact de unde să încep, iar Reset m-a învățat, pas cu pas, ce și cum să fac astfel încât să nu mă mai simt copleșită și să nu mi se mai pară ceva imposibil.

Transformarea Oanei după cele 3 luni de program Reset

Care a fost cel mai greu moment al tău din călătoria Reset?

Începutul. Cred că întotdeauna cel mai greu e începutul. Momentul în care am primit meniul și mi-am făcut lista de cumpărături, cu gândul gata, de acum chiar trebuie să încep, nu mai e doar în stadiul de plan”. Prima lună, în mare parte, a fost grea pentru că mi-am schimbat rutina zilnică și am început să gătesc tot timpul (așa mi se părea atunci, acum nu mi se mai pare că stau tot timpul în bucătărie), lucru pe care eu îl făceam foarte rar înainte.

Dar cea mai mare bucurie?

N-a fost o cea mai mare bucurie” pentru că transformarea a venit treptat. Au fost de fapt multe bucurii mai mici. Câteva exemple: după prima săptămână, când deja aveam un minus de 2 kg (evident că ritmul nu s-a păstrat, însă mi-a dat impulsul de a merge mai departe), când s-a făcut o cifră rotundă, semnificativă (și anume -10 kg), când am probat haine care mi se păreau ținte de neatins și care acum deja îmi sunt largi, când am văzut mândria soțului și a mamei mele, primele dăți când am reușit să spun „nu” în fața unei tentații care mai demult mi se părea de nerefuzat și multe altele.

Ce spune cântarul acum după cele 3 luni de program? Dar felul în care te vezi în oglindă?

Cântarul a început să fie prietenul meu. 🙂 Spune un minus de 13,6 kilograme față de luna ianuarie (și un minus de 15 kilograme față de luna octombrie – momentul în care am început să mă gândesc serios la schimbarea pe care trebuia să o fac). Evident că mă simt mult mai bine atunci când mă privesc în oglindă, mai încrezătoare, mai plină de energie, însă drumul meu nu s-a terminat aici. Aș vrea în mod ideal să mai pierd încă pe atâtea kilograme, iar într-un mod realist în jur de 8 – 9 kilograme, ceea ce nu mi se mai pare atât de dificil acum, dat fiind că am trecut de jumătatea drumului.

Un gând de final?

Cred că fiecare dintre noi este capabil de transformare, atâta timp cât își dorește asta. Și dacă și-o dorește cu adevărat o va ști, o va simți. În plus, e bine să privim drumul pas cu pas. Victoriile mici, de zi cu zi, sunt importante, nu trebuie să ne descurajăm privind muntele” pe care îl avem de urcat, ci să ne bucurăm că a mai trecut încă o zi în care am făcut ceva bun pentru noi. 🙂

 

Alimentația urmată de Oana în cele trei luni ale călătoriei sale, dar și know-how-ul nutrițional pot fi accesate în programul online All-Inclusive RESET —> www.slabestedestept.ro

share:

Comments (No Responses )

No comments yet.