mai 31, 2019

Rita Gal-Tamas: -13 kilograme versus atitudinea celor din jur

image

Când îți propui să devii cea mai bună versiune a ta, există o listă întreagă de provocări: vechile tale obiceiuri, propriul corp, gândurile tale, chiar și cei care îți sunt aproape. Rita Gal-Tamas a trecut prin acest proces, dar l-a trecut cu brio. „De ce ai nevoie de acest program? Ce mănânci? Nu contează bucățica asta mică, nu o să te vadă nimeni!” Urmărești un interviu cu oameni reali și motivații puternice.

Cum și ce te-a determinat să iei decizia de a-ți redesena corpul și de a-ți reconstrui silueta?

Când fetița mea a împlinit un an, am observat că îmi era greu să o încalț și trebuia să mă așez pe un scaun sau chiar pe jos. Când trebuia să mă ridic de jos, eram fix ca o bătrânică, cu un corp obosit și incapabil să funcționeze pentru o vârstă tânără. Mi-am dat seama că trăiesc într-un corp care nu mai era ca înainte. Am realizat că atunci, cu multe kilograme în minus, eram zâmbăreață, haioasă, râdeam cu voce tare când îmi plăcea ceva, nu eram interesată de opinia altora și aveam încredere în mine.

În schimb acum trebuia să compensez aspectul meu fizic cu o personalitate mai retrasă, ceea ce nu era în regulă absolut deloc. Am devenit o fire mai liniștită, zâmbeam mai puțin și râdeam moderat.

De ce ai ales Reset ca program de remodelare corporală care să îți fie „partener de drum” în această decizie?

Într-o zi am observat o postare pe Facebook despre transformarea unei prietene. A slăbit foarte mult după naștere și eram foarte curioasă cum a reușit. A postat mai multe detalii despre program și prin recomandarea ei am intrat în grupul vostru de susținere. Acolo mi-am dat seama că Reset este cheia pentru remodelarea mea corporală.

Care a fost cel mai greu moment al tău în călătoria Reset?

Nu am avut momente cu adevărat grele în ceea ce privește alimentația. A fost mai greu acceptarea atitudinii celor din jur și reacțiile de genul: „De ce ai nevoie de acest program? Ce mănânci? Nu contează bucățica asta mică, nu o să te vadă nimeni!”

Nu a fost greu să refuz „bucățelele” oferite de ei, ci faptul că nu au crezut cu adevărat că voi reuși, că nu m-au ajutat în menținerea motivației. Tocmai acest lucru m-a determinat să nu renunț, și am devenit și mai sigură pe mine.

Transformarea Ritei după cele 3 luni parcurse în programul RESET

Dar cea mai mare bucurie?

Cea mai mare bucurie a fost după terminarea primelor două luni de program. S-a întâmplat de Paște, când am mers la o petrecere împreună cu soțul meu. La petrecerea respectivă m-am întâlnit cu mai multe prietene, care nu m-au mai văzut de multă vreme. Reacția lor a fost impresionantă: toate eram mega încântate de felul în care arătam, și toate au observat cât de mult slăbisem. A fost un sentiment extraordinar, eram cea mai fericită.

Ce spune cântarul acum după cele 3 luni de program? Dar felul în care te vezi în oglindă?

Cântarul mă felicită în fiecare zi. După trei luni sunt la un minus de 13 kilograme și îmi place enorm de mult ceea ce văd în oglindă. Încă nu am terminat această călătorie. Merg mai departe până ajung la cele 20 de kilograme promise!

Un gând de final?

Am luat cea mai bună decizie când am început programul Reset! Am avut în plan numai alimente și combinații delicioase și sănătoase. Toate mi-au plăcut și m-au ajutat să renunț la altele mai puțin sănătoase. Sunt tare mândră de mine! Mi-am recăpătat încrederea și asta e tot ce contează.

 

 

share:

Comments (No Responses )

No comments yet.