mai 30, 2019

Vara asta se poartă încrederea!

image

Am născut gemenele la sfârșitul lunii martie și fără să observ cum trece timpul, vara bătea deja la geam. Îmi aduc aminte cum ieșeam la soare în haine negre și largi, încercând să acopăr fiecare centimetru de pe corpul meu pentru a nu se observa transformarea de după naștere.

Purtam haine cu mâneci lungi și muream de cald! Eram prizoniera acelor haine și mă simțeam total lipsită de încredere. S-a întâmplat de câteva ori să mă întrebe lumea în ce lună de sarcină sunt, în condițiile în care eu născusem cu două luni înainte. Am fost poftită în față la medicul de familie deoarece lumea credea că sunt însărcinată. Toate aceste întâmplări mă închideau în mine și părea imposibil să scap de acel sentiment apăsător, care nu se mai termina.

Mi-a luat câteva luni să încep să fiu mai stăpână pe mine. Acela a fost momentul când m-am înscris la Limitless. Da, am încercat și eu programul Limitless timp de 2 luni, dar nu am avut rezultate pentru că nu aveam încredere că o pot face.

A fost un eșec. Îmi era rușine de George, de părinții mei, de antrenorul meu, dar în primul rând îmi era rușine de mine. Am dat vina pe tot feluri de factori, care nu aveau nicio treabă cu acest program sau cu mine. Am zis că e prea mult de mâncare, că eu nu am timp să gătesc, am zis că organismul meu nu reacționează la fel de bine ca la alții. Am zis că merge și așa.

Rezultatele au fost pe măsură. Ce am dat, am și primit. La sfârșitul celor 2 luni aveam aprox 2,5 kg în minus. A fost o dezamăgire totală și imediat ce a uitat lumea de eșecul meu, m-am înfipt în cele mai bune prăjituri și cele mai calorice alimente. Eram atât de stresată de acel eșec, încât la un moment dat refuzam să cred că a fost vina mea.

Cu trecerea timpului am descoperit Reset și mi-am dat o ultimă șansă. Am citit mult despre program și am zis că dacă nici de această dată nu funcționează, atunci nu mai are rost să încerc. Diferența a fost că eram mai hotărâtă ca înainte. Disperarea era deja atât de mare încât mă agățam de orice șansă, doar să nu cad în prăpastia neîncrederii totale.

Love yourself!

Împreună cu Reset am înțeles că încrederea în propriile puteri este ceva ce se poate construi pe parcurs, că este cel mai important element al stimei de sine, dar și că se vede de la distanță. Această încredere a venit împreună cu schimbarea fizică, a hainelor și cu raportarea diferită la mine însămi.

Când am început să mă simt mai feminină, mai suplă, și hainele subțiri, cu mâneci scurte au început să-și facă prezența în șifonierul meu. La un an distanță de la vara aceea, în care muream de cald în haine negre, eram deja altă persoană. Puteam să savurez fiecare rază de soare, puteam să îmi arăt corpul fără să mă simt jenată de mine însămi. Acele haine au început să reprezinte încrederea în mine, acele haine au devenit o nouă personalitate a mea, una mai puternică.

Fie că e vorba despre o rochie mai scurtă, despre tocuri sau despre o pereche de blugi măsura M, aceste haine sunt reminderele mele pentru cât de mult îmi place stilul meu de viață pe care îl am acum. Aceste piese vestimentare au un rol important în viața mea pentru că îmi dau încredere, pentru că nu mă mai simt prizonieră în propriul corp și pentru că sunt mai încrezătoare purtându-le zi de zi.

Încrederea aceasta este cel mai frumos cadou primit de la Reset, pentru care nu pot fi destul de bucuroasă că există. Confortul acestor ținute îmi amintesc că eu sunt prioritatea pentru mine și felul în care mă simt în corpul meu va influența fiecare zi din viața mea.

Așa că vara asta se poartă încrederea! Felul în care arată șifonierul vostru spune mult despre cum vă simțiți în corpul vostru. Nu degeaba se zice că se vede de la distanță atunci când ești fericită.

Abia a început vara, șifornierul tău cum arată? Dacă mai este nevoie de o schimbare, nu aștepta prea mult. Schimbă direcția și pune-ți o nouă țintă: vara asta va fi specială. Ai încredere în tine și simte-te bine în propria ta viață!

 

 

 

 

share:

Comments (No Responses )

No comments yet.