mai 17, 2019

Vlad:16 kilograme în minus și un nou principiu adoptat

image

Vlad Ungureanu a ajuns la Reset după ce lista sa de „nu mai pot să…” se completa deja prea repede. Cu o greutate inițială de 104 kilograme, în 3 luni de program, a reușit să își depășească targetul inițial de -15 kilograme. Dar nu doar atât: și-a reeducat obiceiurile zilnice, doarme mai bine, este în formă maximă la muncă și reprezintă un model pentru cei apropiați. Urmărești un interviu cu oameni reali și motivații puternice.

Cum și ce te-a determinat să iei decizia de a-ți redesena corpul și de a-ți reconstrui silueta?

Totul a apărut în momentul în care organismul meu ajunsese la saturație. Simțeam nevoia de o schimbare, în primul rând, în ceea ce privea alimentația mea, și cu siguranță mă și îngrașasem foarte mult din cauza programului încărcat  din cadrul cabinetului meu medical. Într-un cuvânt mâncam haotic și pe apucate. Aveam nevoie neapărat de un plan nutrițional!

Pe lângă toate cele expuse mai sus, mă îngrășasem vreo 17-18 kg , mă simțeam foarte greu, dormeam rău și nu mă odihneam, nu aveam randament la serviciu, nu mă puteam încheia ușor la pantofi pentru că grăsimea abdominală era excesivă, iar garderoba se modifica. În același timp primeam observații că m-am îngrășat, atât de la familie cât și de la prieteni. Deloc plăcut!

De ce ai ales Reset ca program de remodelare corporală care să îți fie „partener de drum” în această decizie?

Într-o după-amiază, la prânz (penne quattro formaggi), la restaurantul unde obișnuiam zilnic să mănânc, la finalul mesei, citind mailul și verificând ce mai e nou pe Facebook, am dat peste o nouă postarea de-a lui Iby. Îi cunoșteam povestea de mai mult timp, însă acum mi-am zis că trebuie să urmeze schimbarea (renunțasem la carne deja de o lună de zile deoarece organismul meu nu funcționa deloc normal, metabolismul era dat peste cap, însă analizele erau perfecte). Drept urmare am contactat-o pe Iby. 🙂

Mi-a răspuns la mesaj instant și apoi mi-a trimis numărul ei de telefon. Am sunat și mi-a explicat totul în detaliu, am citit tot ce se putea citi despre program (eram deja hotărât din momentul în care am vorbit cu Iby). În câteva zile m-am înscris în program fără nici un fel de îndoială! Au urmat 3 luni de „recreere metabolică” și remodelare alimentară.

Transformarea lui Vlad după cele 3 luni de program Reset

Care a fost cel mai greu moment al tău din călătoria Reset?

Nu pot spune că am avut vreun moment greu, poate doar rutina din ultima săptămână a fiecărei luni și aceasta alimentată de nerăbdarea și curiozitatea față de noul plan alimentar. Mai repet încă o dată că nu au fost momente grele, am găsit doar beneficii, iar gândirea mea a fost una pozitivă, îndreptată spre rezultatul final, alimentându-mă cu optimism zi de zi.

Pot menționa faptul că soția a fost baza mea, fiindu-mi alături și pregătind uneori mâncarea pentru prânz sau seara. Nu m-a împiedicat nimic să ajung la targetul meu deoarece mi-am dorit asta, iar când îți dorești, poți!

Pentru mine nu scăderea în greutate a fost punctul forte al acestui program, ci schimbarea stilului de viață ghidat de alimentația sănătoasă. Celor care vor să își schimbe stilul de viață le recomand RESET cu toată căldura!

Dar cea mai mare bucurie?

Cea mai mare bucurie pentru mine a fost faptul că am putut să mă odihnesc normal și să am din nou randament la locul de muncă deoarece cariera de medic este una solicitantă și mereu trebuie să faci față provocărilor, iar fără o alimentație sănătoasă și echilibrată nu poți da randament. O altă bucurie, spre finalul celor trei luni, a fost faptul că am reușit din nou să port garderoba veche, să mă pot mișca mai lejer, să mă pot încheia la șireturi cu ușurință 🙂

Ce spune cântarul acum după cele 3 luni de program? Dar felul în care te vezi în oglindă?

Cântarul la început mi-a arătat 104,8 kg ceea ce era trist 🙁 , iar după cele trei luni de RESET mi-a arătat 89 kg :). Deci am scăpat de un total de aproape 16 kg. Mi-am depășit chiar și targetul de 15 kg în cele trei luni.

Un gând de final?

Nu voi renunța la principiile RESET pentru că sunt sănătoase, iar acest program chiar este un stil de viață. Pot spune că mi-am schimbat tipul metabolic din punct de vedere biochimic, arderile sunt mai rapide, mi-am reeducat organismul.

Mi-am format niște principii nutriționale pe care le respect zilnic și le induc și celorlalți: consumul cu moderație al grăsimilor de origine animală, al cărnii, pe care nu o recomand mai mult de două ori pe săptămână, consumul constant de legume și fructe, hidratarea (unul din cele mai importante aspecte a funcționalității celulare).  Nu uitați, suntem ceea ce gândim și ceea ce mâncăm!

În încheiere țin să îi mulțumesc lui Iby pentru tot suportul oferit pe perioada călătoriei mele RESET.

 

share:

Comments (No Responses )

No comments yet.